Komoly hírrel indul a szezon az egyesületnél!  Szabó Noémi szakmai- és sportigazgató, illetve Tarr János tulajdonos-ügyvezető közös bejelentésével új időszámítás vette kezdetét a Kosárlabda Sport Club Szekszárd életében.

Több mint két évtized után a TARR Kft. révén új névadó főszponzora lett az egyesületnek.

A vállalkozás  társadalmi szerepvállalása évtizedek óta példaértékű az élet számos területén, ennek köszönhetően több ezer ember álma valósulhatott meg, nem csak Szekszárdon. A cég 2002 óta állandó támogatója a KSC Szekszárdnak.


„A női kosárlabda léte és jövője városunkban mára elképzelhetetlen lenne nélküle. A most aláírt három éves megállapodás értelmében a 2023/2024-es bajnoki szezontól az új nevünk TARR KSC Szekszárd lett, és a klub valamennyi korosztálya ezen a néven indul majd”

– álla a csapat által jegyzett sajtóközleményben.

 „Szeptember 30-án szombaton 16:00-kor a Szigetszentmiklós ellen kezdjük meg az évadot. Érdemes lesz legalább fél órával előbb kilátogatni a városi sportcsarnokba, ahol ajándékokkal és meglepetés játékokkal várjuk Szurkolóinkat. Dobbanjon együtt a kék szív, teremtsünk együtt fergeteges hangulatot a szezon első találkozóján!”

 

(fotó: TARR KSC Facebook oldala)