Karácsony előtt ismét megrendezi a Szekszárdi Mentálhigiénés Műhely és a Magyarországi Német Színház az „Élő Szeretetet Embertársainknak” című rendezvénysorozatot.

A programsorozat már hagyománnyá volt, hiszen évek óta megrendezésre kerül minden adventi időszakban. Idén december 7–16. között láthatnak programokat 16:30-tól, akik kimennek a Garay térre.

A Mentálhigiénés Műhely várja mindazok jelentkezését, akik ebben a rendkívüli időszakban lélekmelengető művészeti bemutatókkal, karitatív- jótékonysági programokkal, kézműves foglalkozásokkal szeretnék megörvendeztetni az embereket a karácsonyra készülődés közben.

Önkéntesek jelentkezését várják

Várják azok jelentkezését is, akik önkéntes szolgálatukkal, vagy adományukkal tennék lehetővé, hogy a szervezők egy kis szeretetet csempésszenek a Garay térre és a gyerekeknek a Mikulás zsákjában meglepetés legyen, valamint meg tuják vendégelni a fellépőket.

Mindazok, akik szeretnének részt venni abban, hogy a programsorozat megvalósuljon, november 15-ig tudnak jelentkezni a 74/511-721, 06/20/465-2626, 06/20/473-0644 telefonszámokon, vagy a mentalmuhely@gmail.com email címen. A Mikulás zsákjába szánt adományokkal folyamatosan lehet jelentkezni a helyszínen is.