Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az elmúlt időszakban több iskola végzős tanulói is szalagot kaptak, valamint bált rendeztek.

Két év után báloztak

A Garay János Gimnázium például két éve még nem rendezett bált szervezett péntek este. A Garay bálon a fiatalok a szokásoknak megfelelően elegáns ruhát öltöttek farsang alkalmából. Szekszárdon a Garay gimnázium diákjai idén az elsők között tartották a bált. A tornateremben minden osztály számára felállítottak egy asztalt, ezekre sütemények és más finomságok kerültek. A nyitótáncot a Bartina együttes adta, maga a bál pedig éjfélig tartott. 

Szalagavató a Keriben

Szalagavatót tartott a városban a Tolna Megyei SZC Bezerédj István Technikum. Pénteken este közel kilencven "Keris" diák kapta meg az iskolához való tartozást és a közelgő elválást is jelképező kék szalagot Szekszárdon, a Babits Mihály Kulturális Központ színháztermében. A jelentős eseményen természetesen részt vehettek az ünnepeltek szülei, testvérei, barátai. A rendezvény fényét színvonalas produkciók emelték: az végzősök zenés előadással készültek az alkalomra, az alsóbb évfolyamosok versekkel búcsúztak, Oláh László zenés-énekes előadást vitt a színpadra, és nem maradt el a végzősök látványos tánca sem.

 

Képek: TMSZC Facebook oldala