Mint már arról korábban beszámoltunk, az időközi önkormányzati képviselő választáson Szollár Zoltán kapta meg a 4-számú választókerület bizalmát. A mai napon az új képviselő megkapta a megbízó levelet.

Az eredmények

November 13-án 2745 ember volt jogosult a szavazásra, aminek jogával 1241 választópolgár élt. Érvényes szavazatot 1234 ember adott le. Szollár Zoltán a Fidesz KDNP jelöltje 719, Jantner Lászlóné az Éljen Szekszárd Egyesület jelöltje 475, Babos László a Mi hazánk mozgalom jelöltje 40 szavazatot kapott.

A megbízó levelet a mai napon Szollár Zoltán a szekszárdi Fidesz KDNP frakció jelenlétében átvette a megbízó levelet a szavazói bizottság elnökétől.

A gratulációk után Szollár Zoltán azt nyilatkozta, nagyon munkás hetek és hónapok vannak a háta mögött, így szeretné megköszönni mindenkinek, aki hitt benne és támogatta. A programjában apró dolgoktól elkezdve, járdák és útfelújításokon át a fűnyírásig minden megtalálható. A Kápolna tér megszépítése, kialakítása és egy zebra létrehozatala is szerepel tervei között.