Pályázatot hirdet a Tolna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara.

A felhívás két komponensből ál

Az A) komponens vissza nem térítendő közvetlen támogatás 2022. október, november, december havi energiaköltség növekmények fedezésére, a B) komponens pedig az energiahatékonysági beruházás hitellel érintett elszámolható összköltségen belüli önerőt kiegészítő vissza nem térítendő közvetlen támogatás.

A program célja

A támogatási program célja a hazai mikro-, kis és középvállalkozások likviditási, jövedelmezőségi és versenyképességi problémáinak kezelése, valamint a munkahelyek megőrzése az energiaköltségek (villamos energia, földgáz, illetve távhő) támogatásával, illetve opcionálisan az energiahatékonyságot növelő beruházásokhoz szükséges önerőhöz történő hozzájárulás biztosításával.

A közelmúltban nyílt meg a Feldolgozóipari KKV Energiaköltség és Beruházás Támogatási Program 2022 című Pályázati felhíváshoz kapcsolódó regisztrációs felület.

Regisztrációra 2022. december 15. 19:00 óráig van lehetőség. A pályázat benyújtási határideje 2022. december 26. Bővebb információk elérhetők a https://www.tmkik.hu/hu/ honlapon.