Most te is támogathatod az Esőmanók Tolna Megyei Autistákért Egyesületet az „Ön választ, mi segítünk” – Tesco pályázatán keresztül, hogy 3 év kihagyás után ismét megrendezhesse az egyesület az Esőmanók Esőmenők Jótékonysági Futást és Kerékpározást Szekszárdon.

„Nagyon hálásak vagyunk, hogy bejutottunk a Tesco “Ön választ, mi segítünk” pályázatába, hiszen 3 év kihagyás után nagyon szeretnénk ismételten megrendezni a korábbi években szinte már hagyománnyá vált Esőmanók Esőmenők Jótékonysági Futást és Kerékpározást, Szekszárdon. Oly sok szép emlék jut eszünkbe erről a rendezvényről. Olyan jó vissza emlékeznünk, hogy a COVID 19 megjelenése előtt, évről évre milyen sok család jött el sok gyermekkel, hogy több sport klub is képviselte magát, munkahelyek, baráti körök és vettek részt ezen a sportos családi, közösségi megmozduláson, ahol megjelenésükkel, nevezésükkel, mutatták meg támogatásukat az autizmussal élő személyek, családjaik és a velük foglalkozó emberek felé.” – írja az egyesület a közösségi oldalán.

Nagyon fontos a rendezvény

Ezen a rendezvényen befolyt összegből tudták az elmúlt években biztosítani az Esőmanók irodát és közösségi teret, ahol több csoportban is, folyamatosan tartanak klub foglalkozásokat, autizmussal kapcsolatos tréningeket. Itt tudtak helyet adni az AOSZ Infó-pont irodának, ahol ügyfélfogadási időben személyes tanácsadással tudják támogatni azokat akik hozzájuk fordulnak. Itt tart tanácsadást az AOSZ autizmus spektrum pedagógiáján végzett szakembere is. Itt található az autizmussal kapcsolatos szakkönyvtár is.

Szekszárdon, Pakson és Bonyhádon is tudod támogatni az egyesületet

Ha szimpatizálsz az egyesület törekvéseivel, ha kellemes emlékeid vannak a korábbi Esőmanók Esőmenők Jótékonysági Futásról és Kerékpározásról, vagy ha szívesen részt vennél egy jó hangulatú, sportos rendezvényen, amivel még segíteni is tudnál az autizmussal élő személyeknek az Esőmanókon keresztül, kérik, támogasd az egyesületet a szekszárdi, paksi és bonyhádi Tesco áruházakban zsetonod bedobásával az esőmanókhoz.