Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Évnyitó verseny zajlott a hétvégén  24 fővel. Ez rekord létszámnak számít – hivatkozik  Nagy Sándorra az Alisca Darts szakosztály elnökére a Szekszárdi Sportközpont közösségi oldala. 

"A csoportkör után 16-os főtáblán folytatódtak a küzdelmek. A legjobb 8 között Haáz Gergő megtörte Adorján Ádám győzelmi szériáját, 3-2-es eredménnyel. A legjobb 4-ben a szintén újonnan igazolt Juhász Ádám mérkőzött Tibai Attilával, Juhász 3-0-ra győzött. A másik ágon Haáz Gergő ellenfele Kiss Péter volt, aki egy leget tudott elcsípni Haáztól, egy 158-as kiszállóval. Később ez lett a verseny legmagasabb kiszállója. A döntőben tehát Juhász Ádám és Haáz Gergő találkozott. A mérkőzés 2-2-ig teljesen kiegyensúlyozott volt és tippelni sem lehetett volna ki nyeri. Juhász azonban megingott egy nagyszerű tömegelés után és elrontotta dupláit, amit Haáz ki is használt. A döntő végeredménye 4-2 Haáznak." 

A játékosok összesen 5 db 180-at termeltek.

Dobogósok:
1. Haáz Gergő
2. Juhász Ádám
3. Tibai Attila és Kiss Péter

Kihirdették NB 2-es csapat keretet

Kiss Péter, Tibai Attila, Haáz Gergő, Juhász Ádám, Fehér János és Adorján Ádám
A szakosztály indít csapatot az NB 4-ben is, itt még zajlanak a jelentkezések. Eddig tizennyolcan jelezték versenyengedélyre való igényüket.