Cikkünk frissítése óta eltelt 12 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Egy kolosszális turnéra indult Taylor Swift. A koncertshow egy időutazás az énekesnő különböző zenei korszakai között. Az Eras Tour még az Egyesült Államokban van.

Hat koncertet ad Los Angelesben az énekesnő a következő napokban az Eras Tour keretében. A hatalmas koncerturné ezután nemzetközi vizekre evez, s augusztus 24-től Mexikóban folytatódik. Taylor Swift az elmúlt hónapokban nagyon izgatott volt az idén nyáron inuló kolosszális koncertturnéje miatt. Mint mondja nem is a koncertek mennyisége miatt kolosszális az Eras Tour, hanem mert az egész művészetét összegzi és a színpadra állítja.

Rengeteg háttérmunka szükséges ahhoz, hogy minden a helyén legyen, ezt Taylor pontosan tudja, így nem rest a neki dolgozó embereknek kifejezni a háláját: a pletykák szerint több mint 55 millió dollárt osztott szét azok között, akik bármilyen munkával is segítették az Eras Tour sikerét. A pletyka egyébként nem is annyira pletyka, hiszen a People Magazin újságírói lecsekkolták a bónusz hitelességét, s tényleg ekkora volt az összeg. Szintén biztos információ, hogy a teherautósofőrök, akik az 50 produkciós kamiont vezetik fejenként 100.000 dollárt kaptak.

Az Eras Tour dél-amerikai helyszíneken folytatódik augusztus végétől egészen novemberig. Itt egy pici pihenőt tart a stáb és jövő februárban Japánban folytatódik a kolosszális koncertshow. Japán után jönnek az ausztrál koncerthelyszínek, s pár távol-keleti helyszín után 2024. május 9-én Európa földjére érkezik az Eras Tour, Párizsban indul a koncertshow az Öreg Kontinensen. Sorrendben svéd, portugál, spanyol, újra francia, brit, ír, holland, svájci, olasz, német, lengyel, osztrák és újra brit földön lép majd színpadra Taylor Swift.

Ahogy korábban mi is hírt adtunk róla: a közelünkben Lengyelországban és Ausztriában lesz 2024-ben Taylor Swift koncert. Varsóban 2024. augusztus 1., 2. és 3-én, amíg Bécsban 2024. augusztus 8., 9., 10-én lesz három-három koncertshow.