A rendőrség legfrissebb sajtóközleménye szerint: a balesetben az egyik autó sofőrje súlyosan, míg a másik kocsi vezetője és egy kisgyermek könnyebben sérültek meg. Az eset kapcsán a Szekszárdi Rendőrkapitányságon büntetőeljárást indítanak.


Az elsődleges információk szerint szerencsére könnyebben. Egy pótkocsit húzó traktor vezetője a Szekszárdra bevezető úton a kötelező haladási irány jelzőtábla utasítása ellenére öt forgalmi sávon keresztül az egyik benzinkútról akart áthajtani a Bor utca felé.


Pécs irányából a 6-os főút felől az úgynevezett Delta-úton haladt egy autós Szekszárd felé, amikor nekiütközött a szabálytalanul közlekedő traktornak. Az autó az ütközés erejétől átcsapódott a Szekszárdról kivezető útra, ahol frontálisan ütközött egy másik kocsinak.

A balesetben mindkét autó sofőrje – két nő – és egy kisgyermek is megsérült, az elsődleges információk szerint  mindannyian könnyebben.


Személyi sérüléses baleset történt 2022. december 13-án 10 óra 59 perc körüli időben a Szekszárdra bevezető úton. Az eddig rendelkezésre álló adatok szerint a 6-os főút és az 56-os úti körforgalom közelében egy traktor és két személygépkocsi ütközött össze ismeretlen körülmények között.  Az egyik autó árokba borult. A balesetben többen megsérültek. Az érintett útszakaszt a helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták.

Kerülni a 6-os főút és az 56-os főút felé, valamint a Szekszárd Bor utca irányába lehet.