Tedd ki a házszámtáblát! Október 1. és november 28. között Magyarország teljes lakosságát érintő népszámlálásra kerül sor. A népszámlálás során a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) a lakosságot felkérő levélben tájékoztatja a válaszadási módozatokról, továbbá e levélben adja meg az internetes önkitöltéshez szükséges információkat, valamint, az egyedi, címhez rendelt azonosítót is.

A felkérő leveleket a Magyar Posta kézbesíti. A sikeres kézbesítés érdekében elengedhetetlen, hogy a levelek a megfelelő címekre érkezzenek meg.

Jegyzői közlemény 

dr. Gábor Ferenc jegyző a közelgő népszámlálás sikeres végrehajtása érdekében felhívja a város lakosságának figyelmét arra, hogy :

Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének a közterületek elnevezésének rendjéről és a házszámok megállapításának szabályai szerint, az ingatlan tulajdonosa a házszámtáblát a házfalra (kerítésre), a közterületről jól látható helyen köteles kihelyezni.

Saroktelek esetén a házszámtáblát azon az oldalon kell elhelyezni, amely közterületre az ingatlant számozták. Társasházak esetén a házszámtáblát lépcsőházanként, a bejárat felőli oldalon kell elhelyezni. A társasházon belül a szinteket és az ajtószámokat (folyamatosan emelkedő sorrendben vagy szintenként számozva) jelölni kell.

Ha Te nem teszed, megteszi más!

Az ingatlanok házszámokkal való ellátásáról igény esetén a tulajdonos költségére a Polgármesteri Hivatal gondoskodik. 
A házszám kihelyezési kötelezettségnek eleget kell tenni szeptember 26-ig. 

Ne feledd a postaládára is kitenni a neved!