0:00
/
Új szolgáltatásokkal várja a segítségre szorulókat a Mentálhigiénés Műhely

Idén is színes és hasznos programokkal várja az érdeklődőket a Mentálhigiénés Műhely.

Több mint 30 éve segít

A szervezet az elmúlt több mint 3 évtized alatt sokat segített azokon az embereken, akik elveszettnek érezték magukat a saját vagy közös világunkban. Ezt a tevékenységet fogja folytatni a Mentálhigiénés műhely idén is.

Továbbra is működik majd az „Őszinte szó” szolgálat, az Önkéntes Nyugdíjas Tagozat, a Prevenciós Tanácsadó szolgálat.

„Most mondhatom azt, hogy sajnálatos módon azt tapasztaljuk, hogy az elmúlt időkhöz képest ekkora nagy igény nem mutatkozott az elmúlt években, mint ahogy most.” – meséli Pócs Margit, a Mentálhigiénés Műhely elnöke.

Új szolgáltatások is bemutatkoznak idén. Ezek között elindult például a Lélektánc programsorozat, amely minden hónapban egy szombaton kerül majd megrendezésre. Pócs Margit azt mondja, ezt a fajta mozgásformát már most nagyon szereti a közönség. Új program lesznek még továbbá a Lélekápoló beszélgetések. Ezek kimondottan kiscsoportos foglalkozások.

Lesznek még továbbá nagyobb rendezvénysorozatok

Hamarosan itt a március, ami a Mentálhigiénés Műhely esetében a Nőnapi Kavalkád eseménysorozatot jelenti. Ez az időszak kimondottan a női testi és lelki egészséggel foglalkozik. Októberben is novemberben is lesz pár nagyobb esemény a szervezet életében, de ami minden évben nagyon fontos, az a decemberi Élő szeretetet embertársainknak című programsorozat.

Idén ünnepli 10. jubileumát az EGÉSZ-SÉG szabadegyetem, amely szintén egy nagyon különleges időszak lesz a Műhely életében.

„Nagyon bízom benne, hogy minden körülmény támogatni fogja a terveinket és valóban meg tudjuk valósítani és ezzel gazdagítjuk akkor az embertársainknak a lelki egészségét.” – fogalmaz a szervezet elnöke.

 

Kép: uwfvoyager.com