Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Idén is útnak indította adományait a Tolna Megyei Kormányhivatal karácsonyi alkalmával. A csomagokat dr. Horváth Kálmán főispán adta át Kovács Jánosnénak, a szekszárdi Szent Erzsébet Caritas Alapítvány képviselőjének. 

Az ajándékokat az alapítvány önkéntesei célirányosan osztják ki a rászoruló családoknak. A felajánlásokat a Tolna Megyei Kormányhivatal munkatársai készítették össze. Gondoltak mindenkire, persze elsősorban a gyermekeknek szeretnének örömet szerezni. Ahogy a képen is látszik édesség, játékok, babák is vannak az adományok között.

Bonyhádon is szép számmal gyűltek karácsonyi adományok, a kollégáktól!  Az ajándékokat a Bonyhádi Család- és Gyermekjóléti Központ szakmai vezetője, Solymosi Anita vette át dr. Lehőcz Regina főigazgatótól és Zsalakóné dr. Studer Krisztina járási hivatalvezetőtől.  A Központ ismeri a legjobban a járásban lévő rászoruló családokat, így célirányosan osztják ki az élelmiszereket, ruhaneműket és játékokat oda, ahol a legnagyobb szükség van rá.