Czirok Róbert megint megcsinálta! A művész pénteken állította fel az új rekordot, amelynek során egy 150-szer 100 centiméteres képet festett az érdeklődők előtt borral. A rekordkísérlet olyannyira jól sikerült, hogy nem csak Magyarországon, de a világon is ez a legnagyobb borral készült festmény. A képen Bacchus, a római mitológia bor istene szerepel.


Czirok Róbert, tetováló-, kávé- és borfestő művész idén újabb rekordkísérlettel készül. Még kísérli festeni az ország legnagyobb borfestményét.

Tavaly kávé, idén bor

Pénteken vág neki a kísérletnek Robi, aki ugyan régebb óta fest borral, mint kávéval, tavaly mégis már elkészítette az ország legnagyobb kávéfestményét. Idén is ecsetet ragad és borból fogja lefesteni Bacchust, a római mitológia bor istenét.

„A képzőművészet, a művészetek és a bor kapcsolatát nagyon jól ki tudja fejezni szerintem ez a mitológiai alak” – magyarázza Robi.

A művésznek több célja is van, de elsődleges célja a jövőben, hogy minél több emberhez elérjen az, amit csinál és minél jobban csiszolja a technikát, hogy egyre újabb és újabb dolgokat találjon ki.

Mindenki, aki szeretné, megnézheti

A rekordkísérletet bárki megtekintheti a Garay Élménypincének a teraszán, rossz idő esetén pedig az épületben. A festés nyilvános program, olyannyira, hogy a helyszínen egy kis borkóstolással is várják majd az érdeklődőket.