Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
0:00
/
Városunkban rendezték meg az OTDK zárórendezvényét

A PTE Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Karon rendezték meg ma délelőtt a 36. Országos Tudományos Diákköri Konferencia Tanulás- és Tanításmódszertani Tudástechnológiai Szekció zárórendezvényét.

Az eseményt Bogányi Gergely Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas zongoraművész és Haffner-Kiss Alexandra trombitaművész nyitotta meg.

Ez ma a legnagyobb tehetséggondozási program a felsőoktatásban, hiszen minden egyetemről, főiskoláról érkeznek nevezések nem csak Magyarországon belül, de már a határon túlról is, valamint a középiskolákból is.

„A PTE KPVK egy hallgatója első díjat nyert, egy másik hallgató második díjat és más tudományterületeken egy harmadik hallgatónk különdíjat is.” – tudtuk meg dr. Szécsi Gábortól, a KPVK dékánjától.

A tudományos diákköri megmérettetés a hallgatók életében végtelenül motiváló lehet, hiszen a versenyzőt az egész életén végigkíséri. Ezután rendkívül sokan döntenek úgy, hogy folytatják a tudományos tevékenységüket.