Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A helyszínelés és a műszaki mentés véget ért. Az érintett útszakaszon ismét zavartalan a forgalom.

Kigyulladt az autó a baleset során. Egy autó vezetője közlekedett a 65-ös főúton Hőgyész felől Kéty irányába. A sofőr egy kanyarban átsodródott a szemközti forgalmi sávba, ahol frontálisan nekiütközött a szemből szabályosan érkező autónak.

A 23 éves férfi beszorult a kocsiba, ami kis is gyulladt. A tüzet egy autós oltotta el.

A sofőrt pedig a tűzoltók és a mentők mentették ki a járműből. A szemből érkező autó vezetőjének sikerült kiszállni a kocsiból. A mögöttük érkező jármű vezetője, hogy az ütközést elkerülje, jobbra kormányozta járművét, és az árokba hajtott.

A balesetben megsérült 23 éves férfit súlyos, életveszélyes sérülésekkel mentőhelikopter vitte kórházba. A másik autó vezetőjének, egy 55 éves nőnek feltehetően súlyos sérülései lettek.

A baleset helyszínén félpályás forgalomkorlátozás mellett folytatódik a helyszínelés. A forgalom rendőri irányítás mellett váltakozva halad.   


Három gépkocsi ütközött össze ismeretlen körülmények között a 65-ös főút 21-es kilométerszelvénye közelében, a murgai elágazóban. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett. Egy ember a roncsba szorult, az ő mentése folyamatban van-írta a rendőrség.

A helyszínen jelenleg teljes útlezárás van érvényben. Terelésre nincs lehetőség. Kérjük a közlekedők türelmét!

(forrás, fotó: police.hu)