Cikkünk frissítése óta eltelt 12 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Szekszárdon, a Szent László utcában. Egy autós közlekedett szerda délután amikor a sofőr feltehetően figyelmetlensége miatt nem vette észre a zebrán – neki jobbról – az úttesten átkelő nőt, és elütötte.

A balesetben a gyalogost az elsődleges vélemények szerint súlyos sérülésekkel vitték kórházba, azonban a további vizsgálatok során megállapították, hogy könnyebben sérült meg.

A baleset körülményeit a szekszárdi rendőrök vizsgálják.

Egy autó közlekedett az esti órákban Gyönkön a Rákóczi utcában. Előtte haladt egy másik kocsi, melynek sofőrje balra akart kanyarodni, ezért lassított. A hátul haladó autós nem tartott megfelelő követési távolságot, és nekiment az előtte kanyarodó járműnek. A balesetben senki nem sérült meg, de mindkét kocsi összetörött.

Vadelütés történt szerdán az esti órákban Értény térségében. Egy autós közlekedett Értény felől Nagykónyi irányába, amikor féktávolságon belül egy őz ugrott elé. A sofőr próbálta az ütközést elkerülni, de elütötte az állatot. A vad elpusztult, az autó pedig összetörött.