0:00
/
Zsikó Zoltán felajánlotta vadásztársainak az elismerést

Harmadik alkalommal adták át a gróf Széchenyi Zsigmond emlékérmeket. A 2020-as alapítás után, 2021-ben az “ Egy a természettel” vadászati és természeti kiállításon vehette át az első 19 arra érdemes az elismerést

Önzetlen segítség

„Értékrendünk szerint az önzetlenségtől és beteg gyerekek gyógyulásában való részvállalástól nincs nemesebb és emberibb tett, éppen ezért állítjuk, hogy a Széchenyi emlékérem erkölcsi értéke felbecsülhetetlen”

– ír a díjról az Országos Jótékonysági Vadászat Közhasznú Nonprofit Kft. weboldalán.

Vármegyénk idei díjazottja Zsikó Zoltán

Mint arról korábban hírt adtunk, a Jótékonysági Vadászat vármegyei nagykövete nagyon sokat tesz a vadászat elfogadásáért, a beteg gyermekek megsegítéséért. Az örömteli hírt közösségi oldalán tette közzé:

„Óriási megtiszteltetés, hogy idén jómagam is a Gróf Széchenyi Zsigmond Emlékérem díjazottjai között lehetek! Habár a díjat ma én kaptam és vettem át a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban, valójában a Tolna vármegyei vadászok kapják. Példátlan az összefogás minden évben az Országos Jótékonysági Vadászat Közhasznú Nonprofit Kft. vármegyei eseményén, amelynek keretében évről évre egyre több adományt tudunk összegyűjteni a Balassa János Kórház Gyermekosztálya számára. Köszönöm és köszönjük az elismerést, december 27-én idén is folytatjuk!”

(Megszólal: Zsikó Zoltán, díjazott)

(fotó: Zsikó Zoltán közszereplő Facebook oldala)