Sajnos van olyan, amikor az ajándék vásárlás nem úgy alakul, ahogy az ember szeretné. Arra az esetre, ha nem tudnád, mit vegyél családtagjaidnak vagy barátaidnak, esetleg valami személyeset szeretnél adni barátaidnak, hoztunk pár ötletet, amit nagyon egyszerű elkészíteni. Hozzávalói szinte Szekszárd bármely pontján beszerezhetőek.

Levendula illatú párna

Levendulaimádók el lesznek ragadtatva ettől a csodás, egyedileg készített levendulával tömött párnától, amint beleszippantanak. Egyáltalán nem nehéz elkészíteni, ha nem állsz hadilábon a varrással. Szárítsd meg a levendulát, majd morzsold szét. A rongydarabokat illeszd össze tetszés szerint varrógéppel.

Fülbevaló zsugorodó fóliából

A hőre zsugorodó fólia számtalan kreatív lehetőséget kínál. Gyakorlatilag bármilyen figurát készíthetsz belőle, amit csak meg tudsz rajzolni. A megrajzolt képet hő hatására ötödére zsugorodva veheted ki a sütőből, és a megrajzolt színek is intenzívebbé válnak. Tervezd meg sima papírra a mintát, majd a zsugorfólia alá téve másold át rá. Színezd ki alkoholos filccel. Vágd ki és lyukaszd ki.

Zsepitartó pamutvászonból

Ez egy igazi joker ajándék nőknek és férfiaknak egyaránt, hiszen mindenkinek szüksége van egy csinos és praktikus zsebkendőtartóra. Ezt biztosan nem csak a téli időszakban fogják használni, ráadásul kezdő varróként is könnyen elkészítheted. Nincs másra szükség csak 2 db 15,5 cm x 18,5 cm nagyságú anyagra.

Képek: hellodiy.hu