Kezdőlap LIFE MAGAZIN Hírességek

Anyuka vagy, nem topmodell!- Ashley Tisdale küzdelme

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Sok sztár és nem sztár küzd azzal a problémával, hogy szülés után is olyan alakja legyen, mint előtte. A csapból is ez folyik, minden oldalról ezt halljuk, hogy akkor leszünk jó anyák, jó feleségek, ha csodásan mutatunk a szűk ruhában is, szép lassan pedig beeszi magát agyunkba a kép, hogy tűsarkúban toljuk a babakocsit, a pici csak mosolyog egész nap, és az egész anyaság csupa vattacukor! Ashley Tisdale is pont így volt ezzel, és igyekezett szülés után mihamarabb visszanyerni alakját.

Ashley kendőzetlenül mesélt szülés utáni alkatáról, és arról, hogy önbizalomhiánnyal küzd. A színésznő idén adott életet első gyermekének, akinek születése óta még nem érzi magát tökéletes formában:

„Nagyon sokat edzettem: túráztam, pilateseztem, szobabicikliztem – és mégsem érzem magam kényelmesen a testemben. Igen, elkezdtem beleférni néhány farmerba, de nem azokba a méretekbe, amikbe előtte. Mindenki azt mondja, hogy időbe telik – időbe telik egy babát kihordani és utána leadni a kilókat. És tudjátok mit? Ez az igazság.”

Tisdale ezek után elmesélte, hogy amikor szintén anyuka barátnőinél járt és dicséretet kapott alakjára, akkor esett le neki, hogy rossz szemszögből nézi a dolgokat. 

(…) Ők azt gondolták, jól nézek ki, és én otthon mégis azon problémáztam a tükörbe nézve, hogy jobban is festhetnék. Ekkor jöttem rá, hogy nem hasonlíthatjuk össze egymással az alkatunkat.- írta.

Mindenki más utat jár be, és fontos, hogy ne kommunikáljunk negatív gondolatokat a testünk felé. Olyanokat, mint a "nem vagy elég jó, kinézhetnél jobban is". És főleg abba kell hagyni az ilyesmit, amikor rájössz, hogy a tested épp most adott életet egy másik emberi lénynek.- jelentette ki Ashley.