Bántalmazta volt barátnőjét a 43 éves férfi. Betörte a nő házának bejárati ajtaját és a lakásból elvitte az asszony okosóráját.

Az eset Kakasdon történt

Egy kakasdi nő tett bejelentést a Bonyhádi Rendőrkapitányságon június 17-én az esti órákban, mert volt barátja az utcán bántalmazta. Ezután megrongálta a bejárati ajtót.  A férfi, az asszony engedélye nélkül a lakásban tartózkodott néhány percig, majd kocsival elhajtott a háztól. A sértett később észlelte, hogy eltűnt az okosórája.

Az elköveti egy 43 éves  férfi

Garázdaság miatt indítottak eljárást a 43 éves bonyhádi férfi ellen. A nő volt barátjával szemben magánindítványt tett könnyű testi sértés vétség és magánlaksértés vétség elkövetése miatt is.

A nyomozók garázdaság, lopás, könnyű testi sértés és magánlaksértés vétség elkövetésével is meggyanúsították a férfit, aki elismerte a bűncselekmények elkövetését.

Zálogba vitte az órát

A férfi azt mondta a rendőröknek, hogy zálogba vitte el a nő okosóráját azért, hogy a lakásban maradt dolgait visszakapja. Végül az órát a rendőrségre visszavitte. A férfit rongálás szabálysértés elkövetése miatt is feljelentették. A bonyhádi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát, és a keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészségre.

fotó: pixabay, TMRFK