Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az Olimpiai Sportparkban, Győrben rendezett Atlétikai Magyar Csapatbajnokság elődöntőjének nyugati fordulójában 23 egyesület versenyzett a döntőbe kerülésért. Köztük volt a Szekszárd Városi Sportcsarnok Atlétika Szakosztályának csapata is.

Sérülések miatt hiányoztak

Sajnos a szakosztályt nem a teljes létszám képviselte, mert a női versenyzők fele testnevelés órán megsérült, Szilágyi Péter pedig combizom húzódása miatt kellett itthon maradjon.

Szemerei ismét jól futott

Levente a múlt heti félmaraton bajnokságon megszerzett első helye után itt is sikert halmozott fel: az első napon 1500 méteren harmadik, míg vasárnap az 5000 méteres távon első lett.

A többiek is szépen teljesítettek

Deák Bálint 400 gáton, Erdélyi Zoltán távolugrásban, Őry Tamás három ugrószámban szerzett pontot, míg a középiskolás Gyányi Zsombor 3000 méter akadályfutásban, Hamar János 110 méteres gátfutásban volt pontszerző.

„Az előzetes cél a tizedik hely megszerzése volt a Nyugati csoportban. Bár tizenharmadikak lettünk, elégedettek vagyunk versenyzőink teljesítményével.” – összegezte a hétvégi versenyt Scherer Tamás, szakosztályvezető.

Képek: Szekszárdi Sportközpont