Mától ismét visszatér az Illyés Gyula Megyei Könyvtár nagy sikerű programsorozata, az Internet Fiesta új témákkal és rendezvényekkel.

Már ma elkezdődnek a programok

Az az első program a Kettecskén Irodalmi Társkereső Klub lesz, amely csütörtökön kerül megrendezésre 16:00 órától. Pénteken sem fognak unatkozni az érdeklődők, ugyanis 10:00 órától a 3D nyomtató működését mutatja be Károlyi Kálmán, könyvtáros a megjelenteknek. Délután ezen kívül szó lesz még a Digitális nevelésről egy workshop keretein belül, majd egy előadást hallhatnak a résztvevők Okos város, okos jövő/technológiák és klímaváltozás címmel.

Szombaton 10:00 órától az érdeklődők egy botanikus sétát tehetnek Szekszárdon és megismerhetik a város fáit.

Március 21-én, hétfőn egész nap lehetőség nyílik ingyenesen beiratkozni a könyvtárba. Délelőtt Mazsola Könyvtári Babaklubot rendeznek, este pedig egy családi meseesten vehetnek részt kicsik és nagyok. Ezen a napon szó lesz még az egészséges étkezésről és az internetes zaklatásról is.

Kedden egy mese és egy Gacsályi József verseiből való felolvasás várja majd a közönséget, míg szerdán az adatátvitel rejtelmeibe kalauzolják a résztvevőket, illetve a robotikával is megismerkedhetnek.

A programsorozat utolsó napján, csütörtökön egy Utazó Élményközpontba csöppenhet az, aki belép a könyvtárba, majd angol, német és magyar nyelvű helytörténeti rejtvényeket oldhatnak meg az érdeklődők. Délután egy előadás várja majd az embereket Netikett címmel, végezetül újra lesz Zöldfonal – Újraalkotó Műhely.

 

Kép: pixabay.com