Kezdőlap SZEKSZÁRD Szekszárd - Sport

Mezei Futó Magyar Liga forduló zajlott Sötétvölgyben

A Mezei Futó Magyar Liga negyedik állomásának adott otthont a Sötétvölgyi Gyermektábor március 6-án vasárnap. A 150 főnél is több versenyző négy korcsoportra osztva, különböző távokon teljesített. A sár és a nehezebbnél nehezebb akadályok erős küzdelmekre bírta a versenyzőket. A verseny ötödik állomása Gödöllőn lesz.

Szemerei Levente ismét remekelt

A Szekszárdi Sportközpont atlétája, Szemerei Levente egy héttel korábban még Horvátországban futott félmaratoni távot, melyen 2. lett, a vasárnapi Ligán 7500 méteren állt rajthoz és 19:39 perces teljesítményével meg is nyerte a férfiak futamát.

Kocsis Kata első a nők között

A női versenyt szintén egy 2000-es születésű fiatal, az FTC színeiben induló, de korábban a Bonyhádi AC atlétájként versenyző Kocsis Kata nyerte, aki 19:40 perccel diadalmaskodott 5000 méteren. Egy héttel korábban, a Nyíregyházán megrendezett fedett pályás országos bajnokságon Kata harmadik lett 3000 méteren.

Több szekszárdi siker született

A szekszárdi atléták közül Gyányi Zsombor Buda 5., Végh Zsombor 6., Görföl Zselyke 9., Mészáros Balázs 14., Plessz Gábor pedig 15. helyezést ért el korosztályában!