Nagyon sok ember szeretne sportolni, egészségesen élni, de többünk egyszerűen utál mozogni és egyáltalán nem vonzza az edzőterem gondolata. Ez az összeállítás azoknak kedvez, akik pontosan így vannak vele. 

Bicikli

Ha olyan ember vagy, aki szeret utazgatni, túrázni és nincs kedved vagy időd az edzőteremben izzadni, akkor a biciklizést neked találták ki. Amellett, hogy szép tájakat láthatsz, a koncentrálásban és az elalvásban is segít, ráadásul remek kalória égető. Főleg ha célba veszed a szekszárdi szurdikokat és dűlőket. Na ott aztán ég a zsír.

Séta

Ha nem akarsz futni, viszont mindenképpen szeretnél mozogni, akkor egy intenzív egy órás séta is bőven megteszi. Közben hallgathatod a kedvenc zenéidet, sétáltathatod a kutyádat, vagy csak felfedezhetsz új helyeket. Elég ha a Szekszárd északi majd déli körforgójánál csinálsz egy szelfit.
 

Zenés dance workout

Mind közül ez az, ami a legnagyobb buli. Úgy mozogsz, hogy tulajdonképpen táncolsz. A YouTube-on rengeteg felé videó elérhető, amit le kell utánoznod. Mindenki talál videót a számára megfelelő zenével, hiszen a Disney-től kezdve, a Mamma Mia dalokon keresztül, egészen a pörgős rock számokig minden megtalálható.


 

Jóga

Ennek a sportágnak sokszor félnek nekivágni az emberek, mert azt hiszik, ugyanolyan hajlékonynak kell lenniük, mint a tornászoknak, holott erről szó sincs. A jóga fantasztikus egyensúlyt teremt a lelkünkben, segít koncentrálni, ellazulni és megfelelő étrend mellett fogyni is lehet vele.