Mutatjuk kik pályázhatnak.  Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata a Ciklámen Tourist Idegenforgalmi Zrt. támogatásával és A Tehetségekért Alapítvány közreműködésével  pályázatot ír ki általános iskolák felső tagozatos tanulói számára tanulmányi ösztöndíj elnyerésére.

Pályázók köre

A tanulmányi ösztöndíj olyan, alapfokú nevelési-oktatási intézmény felső tagozatán tanuló gyermekeket kíván támogatni, akiknek családja a tanuló tanulmányi előmenetelét, tehetségének kibontakoztatását, kiemelkedő teljesítmény elérését anyagi lehetőségei miatt nem vagy csak igen korlátozott mértékben tudja segíteni.

Ha jó tanulmányi eredménnyel rendelkezel, egyes tanulmányi vagy művészeti területen tehetséges vagy, akkor ez Neked szól!

Miért érdemes?

Az elnyerhető ösztöndíj összege havi 10.000,- Ft, melyet a támogató egy tanéven keresztül, 2021. szeptember 1. napjától 2022. augusztus 31. napjáig biztosít. Az ösztöndíjat a nyertes pályázó negyedévente, három havi díjat (30.000,- Ft) egy összegben, utólag kapja meg a pályázatában megadott bankszámlaszámra történő utalással.

A nyertes pályázónak lehetősége van az egy éves ösztöndíjidőszak leteltét követően újból pályázatot benyújtani.

Pályázhat mindenki,  aki Szekszárd Megyei Jogú Város közigazgatási területén működő általános iskola 5-8. évfolyamos tanulója. A pályázatot a tanulónak kell benyújtania a szülő, törvényes képviselő aláírásával.
 

A pályázat benyújtásának határideje: 2021. szeptember 24.

Minden részlet Szekszárd város weboldalán megtalálható. 

fotó: pexels