2 hét

A Belügyminisztérium hősi halottjaira emlékezve szerveztek futballtornát Budapesten. A versenyen 17 csapat mérette meg magát.   

A sportesemény elsődleges célja az elhunyt kollégák emléke előtti tisztelgés volt. 

A részt vevő csapatok számára a vándorkupa elnyerése volt az egyik legnagyobb cél. A rendezvény lehetőséget adott az aktív sporttevékenységre, az egészséges versenyszellem kialakítására, sportkapcsolatok, sportbarátságok kialakítására, a közösségi szellem fejlesztésére is.

A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság csapata előbb a baranyai rendőröket győzte le, majd döntetlent játszott a Vas vármegyei zsarukkal. A csoportkör zárásaként pedig a budapesti rendőrök felett diadalmaskodott. Az egyenes kieséses versenyben a jászi egyenruhásokat győzték le. Az elődöntőben a Fejér vármegyei rendőröktől maradtak alul büntetőpárbajban.

A tolnai zsaru a harmadik helyért játszhattak

A bronzmeccsen 5:2-re győztek a házigazda Készenléti Rendőrség csapata ellen, így a végén felállhattak a dobogó harmadik fokára.

A torna legjobb mezőnyjátékosa elismerő címet  Merkl Máté r. főhadnagy érdemelte ki.

A csapat tagjai: csapatvezető Samu Antal, Rikkers Péter,Csontos Mihály, Kadosa Erik, Klézli Balázs, Kecskeméti Denisz, Merkl Máté, Sebestyén Ádám, Pulcz István, Major Péter, Horváth Ervin