Cikkünk frissítése óta eltelt 12 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Kim Kardashian megadta a módját a fotózásnak, méregdrága nyakékben és magassarkúban edzett, miközben tökéletes frizurát és sminket kapott.

Kim Kardashiant soha nem kell féltenünk, ha feltűnésről van szó. Valahogyan mindig megtalálja a módját annak, hogy felhívja magára a figyelmet, és ezzel mindenfajta túlzás nélkül dollármilliókat keres.

Dollár százmilliók vannak a számláján, számos ingóságát, luxusautót és magángépet is birtokol. Napestig lehetne sorolni, milyen eszközök állnak a rendelkezésére, és közben időről időre megvillantja a formáját.

Egyszerűen lenyűgöző az a forma, amivel rendelkezik, legalábbis sokak szerint, mert nem mindenki kedveli a karakterét. Azzal azonban a többség egyetérthet, hogy Kim egy rendkívül feltűnő jelenség és világsztár.

Nem is lehet kérdés, hogy sorban állnak érte a nagyobbnál nagyobb márkák. Igen komoly összegek repkedhetnek az ajánlatok között, és Kardashian számára már olyan természetes lehet egy fotózás, mint nekünk a levegővétel.

Ezúttal a 80-as éveket ötvözték a jelen divatjával, ami egy igen erős kombinációt alkot. Kim nagyszerűen érzi magát a bőrében, és ezt szinte minden pillanatban látni, akárcsak legutóbb ezen az extra fotózáson, aminek témája a konditermi edzés volt, luxusban.