Nyolc körözést is kiadtak az ellen a 35 éves tabódszerdahelyi férfi ellen, akit bonyhádi rendőrök fogtak el a napokban.

Jó ideje kerestek egy általuk korábbról jól ismert férfit 

Akit több hatóság is körözött az elmúlt időszakban. A bonyhádi szabálysértési hatóság összesen hét szabálysértési ügy miatt kereste. Többek között azért, mert nem fizette meg a rendőrség és a bíróság által kiszabott büntetéseket. Egy büntetőügy miatt is elrendelték korábban a körözését, mert nem jelent meg a bíróság előtt.

A rendőrök a hétvégén elmentek a tabódszerdahelyi férfi lakásához, ahova családtagjai szívélyesen be is engedték őket mondván, hogy a körözött rokonuk nem tartózkodik otthon.

Ott lapult a keresett férfi

A körzeti megbízottak azonban alaposan körülnéztek az ingatlanban, és végül az egyik ágy ágyneműtartójában ráleltek a régóta keresett családfőre. A férfit előállították, az éjszakát pedig rendőrségi fogdában töltötte. A hét elején előbb bíróság elé vitték, azt követően pedig a büntetéseinek letöltésére kijelölt börtönbe szállították.  

A hétvégén a bonyhádi egyenruhások egy másik körözöttet is elfogtak. A 29 éves teveli férfinak ugyan „csak” három élő körözése volt, de végül ő is rendőrségi fogdába került, onnan pedig büntetései letöltésére börtönbe szállították.