A Tolna Vármegyei Szakképzési Centrum újra videós versenyt hirdet a hozzá tartozó iskolák, diákjaik körében.

I. Kategória: iskolabemutató kisfilm

A kategóriába olyan kisfilmeket várnak, amelyek a diákok szemszögéből mutatják be az iskolájukat. A videó hossza legalább 45, legfeljebb 120 másodperc. A beérkezett videókat egy háromtagú zsűri bírálja el. A döntésüktől függ, melyik iskolához kerül második alkalommal a TMSZC videós vándorkupája, amellyel 50 000 Ft pénzjutalom jár.

II. Kategória: szakmabemutató kisfilm

A kategória célja az iskolában oktatott szakmák egy-egy részletének, fogásának, tanulási folyamatának bemutatása, lehetőleg humorosan egy rövid kis videóban. Ezen belül az alkotók fantáziája szabadon kibontakozhat. A videók hossza legalább 15, legfeljebb 60 másodperc. A beérkezett videókat egyrészt háromtagú zsűri bírálja el. A legjobbnak ítélt felvétel készítője vagy készítői összesen 30 000 forint pénzjutalomban és oklevélben részesülnek.

A beküldött, értékelhető alkotásokat közzé teszik a Tolna Vármegyei Szakképzési Centrum TikTok csatornáján, a legtöbb szavazatot, azaz szivecskét kapó felvétel pedig elnyeri a közönségdíjat, amellyel szintén 30 000 Ft pénzjutalom és oklevél jár.

A beküldési határidő mindkét kategória esetében: 2023. december 4., 16 óra.
Közönségszavazás: 2023. december 5. és 2023 december 8. között.
Eredmények közzététele: 2023. december 11.

Fontos!

A videókat közzé teszi az intézmény több online felületen, a közösségi médiában, fontos, hogy a szereplők ezzel tisztában legyenek, és hozzájáruljanak.  

További információ:

Berekméryné Hargitai Éva kommunikációs előadó, telefon: 06-30-322-1763

(címlap fotó: illusztráció, pixabay)