Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

David Bowie 1992-ben vette feleségül Iman Abdulmajid szomáliai származású modellt, akivel egészen 2016-ban bekövetkezett haláláig élt boldog házasságában és 2000-ben egy lányuk is született, Alexandria Zahra Jones. Iman nemrég a Guardian-nek adott interjút, amelyben elárulta, hogy nem hagyták őket nyugodtan gyászolni, sőt, a helyzet annyira elfajult, hogy egy időre el is kellett költözniük.
 
"Először is ő nem 'a néhai férjem', hanem továbbra is 'a férjem.' Azt sem bánom, ha valahol 'David Bowie feleségeként' hivatkoznak rám, de azért örülök, ha tudják, hogy már a megismerkedésünk előtt is voltam valaki és mindig is önálló egyéniségek voltunk, nem csak egy pár. Csendes, nyugodt életünk volt, ami azonban David halála után teljesen megváltozott, és hirtelen úgy éreztem, mintha folyton célkereszt lenne az én hátamon és a lányomén is. Egy idő után el is kellett költöznünk New York-ból, mert folyton emberek voltak a házunk előtt, amit részben megértettem, hiszen tudom, hogy sokan szerették őt, de voltak olyanok, akiket el kellett zavarnom, mert odajöttek, csináltak rólunk egy képet, amit eladtak valamelyik szennylapnak, aztán visszajöttek azzal, hogy osztoznak a fájdalmamban. A nagy francokat osztoztok! Takarodjatok innen!"