0:00
/
Buzás Ágnes szenzációs sikere

Pörög, igényes, a szakmája elkötelezettje és folyamatosan követi az újdonságokat. Buzás Ágnes mestercukrász volt stúdiónk vendége, a beszélgetés apropója pedig egy hatalmas siker.

10. HUNGARIAN WEDDING AWARD  

Nem is tudom hol kezdjem… 
Így kezdődött az a poszt, melyet a Kézműves Tortaműhely oldalán olvashattunk a minap. A folytatásban pedig kiderül, mi is az oka a nagy örömnek..

„Óriási boldogság, öröm, büszkeség, hogy idén az esküvői szakma szavazatai alapján, a Hungarian Wedding Award együttműködés díját cukrász kategóriában én kaphattam. Nagyon -nagyon köszönöm mindenkinek a támogatást és szívből gratulálok a többi díjazottnak!!!”

Merthogy Buzás Ágnes a legjobbak között is a legjobb lett és hazahozta az első helyet Tolna vármegyébe. Köszönetet mondott azoknak a pároknak, akik bíztak benne, az elképzeléseibe és akik rábízták életük legszebb napjának szó szerinti megédesítését.


„Fantasztikus érzés az Év Esküvői Cukrászának lenni. Érezni azt, hogy szeretnek, elismerik és tisztelik a munkám, amivel esküvőről esküvőre a legjobb tudásom szerint igyekszem a Párok álmát valóra váltani. Aki ismer az tudja, hogy mennyi munka, alázat, lemondás, de legfőképpen rengeteg szeretet van, minden egyes munkámban. Talán ezért is van az, hogy ugyanezt a szeretetet kapom, kapjuk vissza a Párjaimtól és most az esküvői Kollégáktól is! Nagy ölelés mindenkinek! KÖSZÖNÖM!”

Van divat, de nem kötelező annak követése

Mint minden szakmában, itt is a legjobbak leteszik kézjegyüket. Ágnes számára az alaposság, igényesség, rugalmasság mindig fontos volt. Ő szereti személyesen megismerni a párt, hiszen, mint fogalmazott úgy tudja „rájuk álmodni a tortát”. A torta mellett pedig készít süteményes asztalokat, számára a legfontosabb elismerés látni az arcokat, amikor meglátják alkotásait. Hiszen ezek szó szerint alkotások.

Nagymamájától csente el a legtöbb kulisszatitkot

Több generáció élt egy fedél alatt, sokat sürgött-forgott Nagymamája körül, neki is mindig volt sodrófája. Majd jött egy számára meghatározó lakodalom. Innen pedig egyenes volt az útja…

S hogy lesz-e, aki tovább viszi a szakmaszeretetét? Úgy tűnik igen. Kisebbik lánya jelenleg ismerkedik a szakmával, lát is benne ügyességet, fantáziát a mestercukrász.

„Bár a tanulóévek mindig nehezek, de szeretném, ha a lányom is meglátná az ebben rejlő szépséget, hiszen van hozzá ügyessége. Ő jelenthetné a fiatalos frissességet, jó lenne együtt alkotni sokáig…”

(Megszólal: Buzás Ágnes, mestercukrász)

(fotó: Torta Kézművesműhely – Buzás Ágnes mestercukrász Facebook oldala)