Ez a hétvége számokban Tolna vármegyében.  Személyautó és kéménybe épített gerenda gyulladt ki, továbbá kidőlt fák eltávolításához és kisebb közlekedési balesetekhez vonultak a tűzoltóegységek.

Teljes terjedelmében égett egy személyautó péntek este Bölcskén, a Katona József utcában. A tűzeset helyszínére a paksi hivatásos és bölcskei önkéntes tűzoltókat riasztották, akik egy vízsugár segítségével oltották el a lángokat.

Kéménybe épített gerenda égett szombat reggel Somogyszilen, a Munkás utcában. A lángok a közelben felhalmozott éghető anyagokon keresztül több gerendát is elértek. A dombóvári hivatásos tűzoltók fékezték meg a lángokat. Lakosságvédelmi intézkedés keretében az épület három lakójának elhelyezéséről a polgármester gondoskodott.


Fának csapódott egy személyautó szombat este Dombóváron, a Béke utcában. A baleset helyszínére a dombóvári hivatásos tűzoltókat riasztották, akik feszítővágó segítségével emelték ki a jármű két beszorult utasát, majd azt követően adták át őket a mentőszolgálatnak. 

Forgalmi akadályt képezett egy kidőlt fa vasárnap reggel a Tolna vármegyei Mucsfán, a 6538-as számú úton. A szekszárdi hivatásos tűzoltók láncfűrész segítségével távolították el a kidőlt fát.


Személygépkocsi és kisteherautó karambolozott vasárnap délután Pörbölyön, a Bajai utcában. A baleset helyszínére a bátaszéki önkormányzati és önkéntes tűzoltók vonultak, akik áramtalanították a járműveket.

(Fotó: Dombóvári HTP és Bátaszéki ÖTP)