Kezdőlap TOLNA Tolna - Sport

Egyéniben és csapatban is bizonyítottak vármegyénk rendőrei

4 hét

A dobogó mindhárom fokából jutott. Egyéniben első és harmadik, míg csapatban második helyen végzett a Tolna vármegyei különítmény a BM Országos Terepfutó Bajnokságon.

Idilli környezetben zajlott a megpróbáltatás

A Szekszárd melletti sötétvölgyi erdő és környékén. A Belügyminisztériumban és a belügyi szerveknél dolgozók számára megrendezett BM Országos Terepfutó Bajnokságnak ez a csodálatos helyszín adott alkalmat. A versenyt a Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság rendezte, fővédnöke dr. Pintér Sándor belügyminiszter volt.

(A képen középen Noé Attila, jobbra Kovács Krisztián)

„A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság állományából 12 kolléga mérette meg magát különböző versenytávokon és életkori kategóriában. A 3000 méteres távon a 3-as korcsoportú férfiak mezőnyében óriási sikert értek el kollégáink mind egyéniben, mind csapatban. Noé Attila, a Bonyhádi Rendőrkapitányság baleseti helyszínelője már a verseny elején élre állt, s a végén is elsőként futott be a célba. Kovács Krisztián, a Szekszárdi Rendőrkapitányság szolgálatparancsnoka egyéniben a dobogó harmadik fokára állhatott fel”

– olvasható a Tolna Vármegyei Rendőrfőkapitányság közleményében.

(A képen balról jobbra: Mészáros Zoltán, Kovács Krisztián és Noé Attila)

A vármegye csapata ezzel a kiváló teljesítménnyel a csapatok rangsorában végül a 2. helyet érte el.

Tagjai: Noé Attila, Kovács Krisztián és Mészáros Zoltán, a Paksi Rendőrkapitányság bűnügyi technikusa.