8 hónap

A közel 290 kilométer/órás sebességgel közlekedő vonaton estek egymásnak a birkózók.

Csupán a zsúfolt vagon szűk folyosója akadályozta meg, hogy két japán birkózó látványos és merész mutatványokat mutasson be a közel 290 kilométer/órás sebességgel közeledő gyorsvonaton, s bár ez első látásra meghökkentő lehet, valójában nem ez az első eset, hogy birkózók szokatlan helyeket választanak egy-egy összecsapáshoz.

A zsúfolt japán gyorsvonaton történt mérkőzés nem kevesebb, mint 30 percen át tartott, és az egész meccset egy szűk folyosón játszották le – az igazán extrém sportok kedvelőinek legnagyobb örömére.

A nem mindennapi helyszínen megrendezett sporteseményt a DDT Pro-Wrestling szervezte, a Japan News értesülései szerint pedig alig 30 perc kellett ahhoz, hogy mind a 75 meghirdetett szabad hely elfogyjon.

A mérkőzésre – melyen Minoru Suzuki és Sanshiro Takagi küzdött meg egymással – a Tokió és Nagoya között közlekedő, közel 290 kilométer/órás sebességgel közlekedő Nozomi Sinkanszen gyorsvonaton került sor hétfőn:

A felek ütéseket váltottak és merész manővereket hajtottak végre, miközben a bámészkodók telefonjaikkal rögzítették az eseményt és fotókat készítettek az üléseikből. A DDT pedig biztosra ment és az egész kocsit kibérelte a mérkőzésre.

A csoport egyébként arról híres, hogy szokatlan helyszíneken szokott mérkőzéseket rendezni, a korábbi küzdelmek helyszínei például egy könyvesbolt és egy kemping voltak. Érdekesség, hogy Suzuki a legutóbbi ringen kívüli küzdelmet a vonaton nyerte meg.

Forrás: SkyNews