November 7-én egy súlyos sérüléses és négy anyagi káros balesetről kaptunk hírt Tolna megyéből. Személyi sérüléses baleset történt hétfőn este 22 óra 30 perc körüli időben, Tamásiban. A Vörösmarty utca 30-as szám előtti útszakaszon egy 37 éves szigethalmi nő közlekedett autóval a Deák Ferenc utca irányából a Szabadság utca irányába- elmondása szerint lépésben-, majd megállt. 
Ekkor az addig a motorháztetőn utazó 35 éves helyi férfi lecsúszott, feje az aszfaltnak csapódott, mely során súlyosan megsérült. 
Őt a mentők kórházba szállították. Az autót vezető nő és a sérült férfi esetében is pozitív értéket mutatott a szonda. A sofőrt előállították további mintavételre és ellene büntető feljelentést tettek.

Nem látta, hogy lassít

Anyagi káros balesetek történtek Szekszárdon az Árnyas utcában. Először egy férfi volt figyelmetlen, autójával közlekedve nem észlelte az előtte forgalmi okból lassító, majd megálló autót, így hátulról nekiütközött. Kicsivel később érkezett egy harmadik autó is, annak a vezetője sem észlelte időben a forgalmi szituációt és hátulról neki ütközött a második autónak.

Itt az előzés hozta a bajt

Bonyhád térségében a 6534-es úton is történt egy anyagi káros baleset. Egy Skoda vezetője előzni kezdett egy mezőgazdasági járművet. A manőver megkezdésekor nem észlelte, hogy idő közben már az ő kocsijának előzésébe kezdett egy Toyota, így annak oldalról nekiütközött. A már előzésben lévő autó letért az útról és ott egy közlekedési táblának ütközött.

Ugrott a félsorompó

Egy ismeretlen sofőr délután öt és fél hét közötti időben a 63-as számú főúton Nagydorog felől Szekszárd irányába közlekedett, mikor a főút 21-es kilométerszelvényében lévő fény és -félsorompóval biztosított vasúti átjáróba hajtott a tilos jelzés ellenére és letörte a félsorompó csapórúdját, majd elhajtott.