Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Kiemelt szerepe van az M6-os autópályának Tolna vármegye közlekedésében. Az Igazgatóság és az M6 Tolna Üzemeltető Kft. minden évben értékeli a két szervezet közötti együttműködést.

Beszámoltak a tavalyi évről

Az egész éves zavartalan gépjárműforgalom, továbbá az előre nem tervezhető, váratlan események, balesetek elkerülésének, valamint azok felszámolásának érdekében az érintett felek megvizsgálták az együttműködésük pontjait, beszámoltak ez elmúlt év tapasztalatairól, továbbá javaslatokat tettek az elkövetkezendő időszakra vonatkozóan.


Dr. Balázs Gábor köszöntötte az ülésen résztvevőket, bemutatta László Pétert, az M6 Tolna Üzemeltető Kft. igazgatóját, továbbá Varjas Erikát a diszpécserszolgálat vezetőjét a jelenlévő szakterületek vezetőinek.

Felkérte a tűzoltósági szakterületet, továbbá a működési területeikkel érintett katasztrófavédelmi kirendeltségek és hivatásos tűzoltó-parancsnokságok vezetőit, hogy röviden foglalják össze és értékeljék a tevékenységüket annak érdekében, hogy a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban tudjanak reagálni az előttük álló időszak kihívásaira.

(Fotó: Tolna VMKI)