65 ezer forint ment, parfüm nem jött. Befejezték az eljárást a szekszárdi nyomozók annak a Csongrád-Csanád vármegyei nőnek az ügyében, aki 26 gyanútlan vásárlót csapott be. Idén januárban tett feljelentést egy tolnai nő, aki egy internetes „piactéren” rendelt többféle parfümöt, melyekért 65 000 forintot elutalt a hirdető által megadott számlaszámra. A megrendelt illatszerek nem érkeztek meg azóta sem, a pénzt nem utalták vissza és az eladó elérhetetlenné vált.

Egy szeged környéki nő vált gyanússá

Az álprofilok mögött rejtőzködő nő az év első hónapjában összesen 26 esetben ejtett tévedésbe vásárlókat.

Olyan játékkonzolokat, illatszereket, babaápolási termékeket és tárgyakat hirdetett meg, melyek soha nem is voltak a birtokában.

Általában 4500 és 17 500 forint közötti összegeket kért előleg gyanánt termékenként.  A pénzt az élettársa számlaszámára utaltatta, majd arról leemleve használta fel.

A tévedésbe ejtett vásárlóknak a januári üzletekkel nagyjából 280 000 forint kárt okozott.

A nő ezt megelőzően is követett már el hasonló cselekményeket, csak akkor más termékeket kínált eladásra. A korábbi ügyei miatt jelenleg letartóztatásban van.

A nyomozók az eljárást befejezték és a keletkezett iratokat a napokban az illetékes ügyészségnek vádemelési javaslattal küldték meg.