Miniszteri elismerő oklevelet vett át Pék Györgyi vezető asszisztens munkatársunk, a Magyar Ápolási Egyesület visegrádi ünnepségén – így kezdi az örömteli hír terjesztését a Tolna Megyei Balassa János Kórház. 

Az éve elején érvényben lévő járványügyi előírások, illetve az egyesület nyári tisztújítása miatt, a Magyar Ápolási Egyesület október elején rendezhette meg Visegrádon az országos szervezet legnagyobb ünnepének számító, a február 19-ei Magyar Ápolók Napjáról megemlékező ünnepségét.

A kihívások, nehézségek mellett kell, hogy legyen idő ünnepelni

A családiasan meleg hangulatú rendezvényen megjelenteket Bugarszky Miklós, a MÁE elnöke, Schmittné Makray Katalin, a rendezvény fővédnöke és Dr. Maroska Anikó, a Belügyminisztérium Egészségügyért Felelős Államtitkárságának főosztályvezetője köszöntötte. A köszöntők után jött az elismerések átadása. 

„Nagy örömmel jelentjük be, hogy a rendezvényen, kiemelkedő szakmai tevékenysége elismeréseként, Pék Györgyi kolléganőnk, a Foglalkozás-egészségügyi szakrendelés vezető asszisztense miniszteri dicsérő oklevelet vehetett át.”

A díjazottnak mi is szeretettel gratulálunk!