Cikkünk frissítése óta eltelt 9 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
A Scorpions frontembere, Klaus Meine a Monsters, Madness and Magic-nek azt nyilatkozta, hogy következő két évet is turnézással töltik, ráadásul 2025-ben lesz kereken 60 éves a zenekar, és az sem kizárt, hogy stúdiózni is fognak valamikor.
 

 

"Most ugyan éppen szünetet tartunk, de jövőre folytatjuk a Rock Believer turnénkat. Elképzelhető, hogy visszatérünk az Egyesült Államokban és szeretnénk olyan helyekre is eljutni, amelyek eddig kimaradtak ebből a kanyarból. Aztán ki tudja? Még az is lehet, hogy a stúdióba is benézünk valamikor. Mindenesetre egyelőre a Rock Believer turnéra koncentrálunk és nagyon élvezzük, mert rengeteg rockhívővel találkozunk világszerte. Annyian temették már a rockot az évek során… sokan mondták, hogy meghalt a grunge, a hiphop, a rap, vagy bármi más miatt, de ez nem igaz. A rock él és virul, és már alig várjuk, hogy  a következő két évben is újabb rockhívőkkel találkozzunk, ráadásul 2025-ben éppen 60 éves lesz a Scorpions. Még korai erről beszélni, de nem kizárt, hogy némileg változtatunk majd a setlisten, ha eljutunk odáig. Belegondolni is döbbenetes, hogy már hat évtizede nyomjuk, de szerencsére olyan csodás példaképek állnak előttünk, mint a Rolling Stones. A napokban hallottam az új dalaikat és még mindig fantasztikusak."