1 hónap

Két eset személyi sérüléssel végződött, három alkalommal csak anyagi kár keletkezett.

  • Vasárnap délután egy autós közlekedett Pincehelyen a Kossuth utcában Dombóvár irányából Tolnanémedi irányába. A Vörösmarty tér elé érve balra nézett, nem vette észre, hogy az út jobbra elkanyarodik, ezért áttért a szemközti sávba. A manőver során összeütközött egy szabályosan közlekedő kocsival. A balesetben a figyelmetlen férfi súlyosan megsérült.
  • Szombaton egy autós közlekedett Faddon a Váci Mihály utcában a központ irányából a 6-os főút irányába, majd balra kívánt kanyarodni. A manőver megkezdése előtt nem győződött meg arról, hogy a mögötte haladó autós már az előzésébe kezdett, ezért összeütköztek. A kanyarodó autóban a sofőr és két utasa is könnyebben megsérült.
  • Szekszárdon, szombaton hajnalban történt egy baleset. Egy autós az Otthon utca irányából az Alisca utca irányába haladt a Csatári utcán. Egy balra ívelő kanyarból kiérve elveszítette járműve felett az irányítását. Először egy buszmegállónak, majd egy postaládának ütközött.
  • Szombaton késő este egy ismeretlen sofőr közlekedett Dunaföldváron, a Pentelei úton a Kossuth tér irányába. Feltehetőleg nem az útviszonyoknak megfelelő sebességgel haladt, megcsúszott, előbb a bal oldali útpadkára sodródott, ahol nekiütközött egy parkoló autónak. Ezután a támfalnak ütközve, a tetejére borulva áll meg. Az ismeretlen járművezető adatai hátrahagyása nélkül távozott.

Szintén szombaton késő este, a 61-es főúton egy vadelütés történt.

Kollégáink három ittas vezetőt igazoltattak, mindegyikük ellen büntető feljelentést tettek. Az ittas sofőrök közül ketten vezetői engedéllyel sem rendelkeztek, egyiküket őrizetbe vették.