Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Talán a névadót, Pöttyös Pannit senkinek nem kell bemutatni. Generációk előtt jelenik meg a bájos figura. Most erre építve írtak ki pályázatot gyerkőcöknek.

Alkotópályázat 5-9 éves gyerekeknek egyénileg vagy csoportosan Szepes Mária: Pöttyös Panni sorozata alapján, az író születésének 115. évfordulója alkalmából.

FONTOS!

A leadási határidő vészesen közel: április 23. éjfél

„Panni életének eseményeit több éven keresztül követhetjük a sorozat köteteiben. Sok kedves kalandjával ismerkedhetünk meg az óvodakezdéstől, a nyaraláson, kirándulásokon, óvodai csínytevéseken, közös barkácsoláson, kertészkedésen, nagymamával töltött szabadidőn keresztül az iskolás évekig. Alkotásaitok bármely meséhez kapcsolódhatnak, amelyik számotokra a legkedvesebb”

– olvasható a pályázati kiírásban. Technikai megkötés nincs.

 

A zsűri által legjobbnak ítélt 3 alkotás készítője személyesen és a beküldő intézmény is mesés könyvcsomaggal lesz gazdagabb. A nyertes csoportnak egy mesélős, rajzolós Pöttyös Panni élményfoglalkozást tart Bodor Böbe színművész.

Pályamű beküldése:

Postai úton vagy személyesen is elküldheted a Móra Könyvkiadó Zrt 1066 Budapest, Jókai u 6. címre, vagy online a pottyos.panni@mora.hu e-mail címre.

Az elbírálás dátuma 2023. május 5.