Cikkünk frissítése óta eltelt 11 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az Alisca Darts játékosai végig versenyezték a hétvégét. Az első három helyezés mellett különdíjból is jutott nekik.

Szászvár, Nyári Darts Bajnokság

36 nevezővel rajtolt a verseny, ebből 6 hölgy ragadott nyilat. A szászváriak ezúttal is kiosztották a legjobb női versenyzőnek járó díjat.

Marschal Andrea személyében Alisca Dartsos zsebelte be a különdíjat.

A legmagasabb kiszállóért való oklevelet Adorján Ádám vehette át, egy 157-es számmal bélyegezve. Az elődöntőig 2 játékos jutott el, Horváth Andor és Adorján Ádám személyében.

Elődöntők:

 • Horváth Andor – Patkó Norbert 3-5
 • Adorján Ádám – Láncz Marcell 5-1

„A döntőben a nap meglepetés embere Patkó Norbert és Adorján Ádám találkoztak. Patkó a nap folyamán kitűnő játékot mutatott és több formabontó mérkőzést láthattunk tőle. A döntőre talán egy kicsit elfáradt. A találkozót 5-1-re nyerte Adorján”

– foglalja össze közösségi posztjában a Szekszárdi Sportközpont.


Végeredmény:

 1. Adorján Ádám (Alisca Darts)

 2. Patkó Norbert (Mesterhármas DC)

 3. Horváth Andor (Alisca Darts)

 4. Láncz Marcell (Mesterhármas DC)

Pécs, MDL 17. forduló

A Pécsi DC által rendezett fordulón 21 játékos vett részt. Haáz Gergő, Juhász Ádám, Kling Bálint, Horváth Andor, Fehér János és Adorján Ádám képviselték a szekszárdi szakosztályt. A dobogóra csak kékmezeseket engedtek, 1 pécsi és 3 szekszárdi személyében. Az elődöntőben: Haáz Gergő – Ádám Zoltán 4-2, Juhász Ádám – Adorján Ádám 1-4. Az idén sokadik házidöntőjét játszhatta Haáz Gergő és Adorján Ádám. A mérkőzést 3-0-ról, 4-3-ra fordítva Haáz Gergő nyerte.

Végeredmény:

 1. Haáz Gergő (Alisca Darts)

 2. Adorján Ádám (Alisca Darts) +Legmagasabb kiszálló, 148 pontról.

 3. Juhász Ádám (Alisca Darts)

 4. Ádám Zoltán (Pécsi DC)

Paks, Vasárnapi Darts Sorozat

29 fő nevezett a megmérettetésre. Haáz Gergő és Adorján Ádám itt is éremmel tértek haza. Az elődöntőben: Égner Attila-Haáz Gergő 3-4 és Adorján Ádám-Tonka Péter 2-4. A bronzmeccsen: Adorján-Égner 4-2. A döntőben: Haáz-Tonka 5-1

Végeredmény:

 1. Haáz Gergő (Alisca Darts)

 2. Tonka Péter

 3. Adorján Ádám (Alisca Darts)