Az egyesület ökölvívói október 30-31-én a IV. Nemzetközi Eger Kupán vettek részt. Az erős nemzetközi mezőnyben megszerzett érmeiket büszkén és megérdemelten vehették át.

Botlik János – 1. hely

Nyári Dávid – 1. hely

Sebestyén Daniella – 1. hely

Szili Donát – 1. hely

Oláh Kristóf – 2. hely

Sárközi János – 3. hely

Wolf Norbert – 3. hely

Kis pihenő után ismét ringbe szálltak az ökölvívók a november 11-14-én, Egerben rendezett országos bajnokságon, ahol az egyesület ökölvívó-szakosztálya öt versenyzővel képviseltette magát. Összesen 80 szervezet 294 versenyzője mérte össze tudását a bajnokságon, ahonnan a paksi versenyzők ismét gyönyörű eredményeket hoztak.

Nyári Péter Dávid – 2. hely

Sárközi János – 3. hely

Sebestyén Daniella – 3. hely

Szili Donát – 5. hely

A leány U19 Közép-Nyugat csoport, 10. fordulóját a paksi U19-es lányok csodálatos játékkal nyerték meg:

Dorogi FC – PAKSI SE 2 – 5

Radványi László vezetőedző:

„Fenntartásaim voltak a dorogi csapattal szemben, hiszen hazai pályán sok gárdának borsot törtek az orra alá. Megviselte a lányokat a hosszú utazás, hiszen az első játékrészben sok pontatlan, eladott labdát vétettünk, nem tudtunk koncentrálni, így az ellenfél többször meglepte kontrákból a hátvédsorunkat. A második félidő elején emberhátrányba kerültünk, onnantól kezdve még nagyobb koncentrációra volt szükség, hogy megtartsuk a vezetést. A lányok nagyon összeszedték magukat, rendezetten, fegyelmezetten futballoztak. Két távoli lövésből, valamint egy szögletből beadott fejesből sikerült növelni előnyünk, és beállítani a végeredményt. Összességében megérdemelt győzelmet arattunk, gratulálok a lányoknak”

Képek: Paksi Sportegyesület