Kezdőlap SZEKSZÁRD Szekszárd - Sport

Családi sportnap az autizmussal élőkért

Családi sportnapot rendez az Esőmanók Tolna Megyei Autistákért Egyesület a szekszárdi sportcsarnokban szombaton. Az esemény három órás lesz és bárki részt vehet rajta ingyen.

Vajon kihez fordulhatnak az autizmussal élők?

A rendezvény célja, hogy kötetlen és felhőtlen sportos szórakozási lehetőségeken keresztül információkat próbáljanak eljuttatni autizmussal kapcsolatosan a jelenlévők felé.

Míg a színpadon több zenés, táncos, sportos interaktív fellépő lesz, közben szó esik arról is, hogy az autizmussal élők helyi szinten kikhez fordulhatnak és arról is hogy a többségi társadalom hogyan tudja őket segíteni.

Sokan fogják szórakoztatni az érdeklődőket

Mindeközben mellettük lesznek ugrálóvárak, Toma és Csapata hagyományos játékok, jóga órák, harcművészeti órák és saját testsúlyos spartan edzés bemutatók, kézműves foglalkozások, az autizmussal élőkre gondolva kialakított nyugi sátor is igénybe vehető hangtompító fülesekkel.

A rendezvényre vendégeket is várnak. Ott lesz például Tibai-Door Tímea, aki Zona edzést fog bemutatni minden érdeklődőnek, illetve a Csurgó zenekar is fellép majd.

A program csak védettségi igazolvánnyal látogatható. 

 

Kép: facebook.com