Kezdőlap HAZÁNK Hazánk - Gazdaság

Megérkezett a 2021-es Google statisztika: ezekre a témákra kerestek rá a legtöbben

Koronavírus-járvány ide, koronavírus-járvány oda, a magyar internetezőket idén nem ez a téma foglalkoztatta leginkább. A Google nemrég tette közzé 2021. keresési trendjeit, és ezúttal nem a Covid-19 vitte el a prímet.

A lista élén a Labdarúgó EB és a nyári olimpiai játékok szerepelnek, de sokan voltak kíváncsiak az oltásokkal, celebekkel, sorozatokkal és politikusokkal kapcsolatos információkra is. Mutatjuk a hazai listát:

 1. Labdarúgó Európa-bajnokság
 2. Nyári olimpiai játékok
 3. Oxford-AstraZeneca vakcina
 4. Beoltottak száma
 5. Oltás regisztráció
 6. Squid Game
 7. Christian Eriksen
 8. Várkonyi Andrea
 9. Márky-Zay Péter
 10. Pfizer-BioNTech vakcina

A tévéműsorok körében a Sztárban sztár leszek!, az Exatlon Hungary és az X-Faktor járnak az élen, míg a filmek körében a Venom 2-re „gugliztak” rá a legtöbben. A receptek közül a fánk, a birsalmasajt és a bodzaszörp volt a legnépszerűbb, a diéták témakörében pedig a Keto diéta keltette fel leginkább az internet népének érdeklődését. A telefonoknál az iPhone 13 volt a befutó, a második helyet az iPhone 12, a harmadikat pedig a Huawei Nova 9 szerezte meg.

Azt is meg tudjuk mutatni, mi érdekelte leginkább a világot:

 1. Afganisztán
 2. AMC-részvény
 3. Koronavírus-vakcina
 4. Dogecoin
 5. GME-részvény
 6. Stimulus
 7. Georgia szenátusi verseny
 8. Ida hurrikán
 9. Covid
 10. Ethereum árfolyam

A Google közölte: a listák a Google Trends anonim, statisztikai szempontok alapján összesített adatai alapján készültek, amelyekből kiszűrték a spameket és a duplikációkat.