„Koncertek, tűzzsonglőrök, táncprogramok és szauna szeánszok is várják a látogatókat az ország számos fürdőjében július utolsó napján, szombaton, az immár 12. alkalommal meghirdetett Strandok éjszakáján.”

– közölte a Magyar Fürdőszövetség az MTI-vel.

Mi az a Strandok éjszakája?

A Strandok Éjszakája nevet viselő rendezvénysorozatot még 2010 nyarán indította útjára a Magyar Fürdőszövetség. Ezzel a céljuk az volt, hogy megismertessék és megszerettessék a hazai fürdőkultúrát a magyar és a külföldi fürdőzőkkel.

Élmények és hosszított nyitvatartás

A hazai fürdők kipróbálására, megismerésére remek alkalmat jelent a szombat esti Strandok éjszakája. A részt vevő fürdők akár hajnalig is várják a látogatókat, egyes esetekben kedvezményekkel, továbbá programokkal, melyek közé tartoznak az élő koncertek, a gyerekfoglalkozások, a szauna szeánszok és a csúszdaversenyek, valamint az éjszakai fürdőzés.

Vonatkozó szabályozások

A Strandok éjszakája védettségi igazolvány nélkül is látogatható, azonban a Magyar Fürdőszövetség kiemelten kéri a vendégeket, hogy csak egészségesen és fokozott odafigyeléssel vegyenek részt az országos rendezvényen.

A programban a Szekszárdi Családbarát Strand- és Élményfürdő is részt vesz zenés programmal, csúszdaversennyel, tűzzsonglőr bemutatóval.

 

Forrás: termalonline.hu