Az Esőmanók 4-es klub csoportja2 023. február 18-án szombaton a BeSweet Csokoládémanufaktúrába látogatott.

Ez a program annyira érdekelte a csapatot és családjaikat, hogy velük tartott több anyuka, apuka, testvér és volt akinek a barátja is. Sajnos néhányan lebetegedtek. Egy kis egyeztetés után a csapat és a szüleik maguk vezényelték le az egész programot.

Olvassátok az egyik anyuka, Palkó Csilla beszámolóját a programról sok szeretettel:

"Édes találkozás. Lehetne ez is a címe a mostani beszámolónak. Nagyon vártuk az Esőmanós randevút. A fiataljaink nagy örömmel fogadták egymást és mi szülők is már nagy szeretettel és kiváncsisággal vártuk az elkövetkezendő két órát. Interaktív foglalkozás volt a mai. A gyerekek aktívan részt vettek a csokikészítésben és bíztatták, segítették egymást. Kivétel nélkül, mindenki nagyon ügyesen dolgozott. Sokan a határaikat feszegették azzal,hogy hozzányúltak, megkóstolták a finomságokat. Nagyon jó volt látni, hogy már már összeszokott kis baráti társaságnak tüntek. Igazán odafigyeltek egymásra." – írja az Esőmanók egyik tagjának anyukája, Palkó Csilla Facebookon a programról.

Külön köszönetet mondanak az üzem vezetőjének Péternek, aki hatalmas türelemmel foglalkozott és válaszolt a körülbelül 1000 kérdésre.