Kezdőlap LIFE MAGAZIN Női Napozó

Diszkógömböt a körmödre!

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Semleges színek, rengeteg csillámpor az alapja a legújabb manikűrtrendnek, aminek egyik legnagyobb rajongója Selena Gomez. Igazából nem is olyan nehéz, de annál látványosabb körömdíszítési mód ez!

•    Az idei év egyik kedvenc manikűrje bár egyszerű, annál látványosabb. 
•    A diszkógömb manikűrhöz csak egy semleges lakkra és nem kevés csillámporra van szükség. 
•    Ez a manikűr a lehetőségek tárházát biztosítja, bizonyíték erre Selena Gomez és Margot Robbie két különböző manikűrje. 

Az angolban naked disco néven fut a legújabb lakkozási őrület, amivel nem feltétlenül kell körmöshöz menni, házilag is könnyűszerrel elkészíthető. Ez azért is jó hír, mert a 2023-as körömtrendek között többségben vannak azok a technikák, amelyek profik nélkül nem kivitelezhetők.

Így imitáld a diszkógömböt a körmeiden!

A diszkógömb manikűrhöz nem kell más, mint egy semleges alap (rózsaszín, barack, bézs, barna, kedvenc pasztell árnyalat), és egy ezüst csillámporos lakk vagy strassz.
A diszkógömb hatású manikűrrel nemcsak az Adeam 2023-as tavaszi kifutóján találkozhattunk, de nemrég Tom Bachik sztárkörmös jóvoltából ez a manikűr csillogott Selena Gomez és Margot Robbie körmein is.
Margot Robbie visszafogott manikűrjéhez Bachick egy réteg halvány rózsaszín Essie Hi Maintenance körömlakott vitt fel, amire aztán ugyancsak az Essie Holo árnyalatú holografikus, gyors száradású Expressie FX körömlakkjával dolgozott rá. Utóbbi egy csillámmal teli ezüst lakk.

Selena Gomez egy fokkal látványosabb manikűrt kapott, aminek alapját az áttetsző beige árnyalatú Aprés Nail’s Gel adta. Következő lépésben egy réteg géllakk került a körmökre, majd jött egy layer glitteres lakk és nem kis adag Swarovski kristály. Mivel a csillámok érdes felületet képezhetnek a körmön, a tükörsima textúra érdekében érdemes két réteg fedőlakkal zárni. A diszkógömb manikűr minden szetthez és alkalomhoz jól illik, legyen az egy póló-tépett farmer összeállítás, egy vintage szett vagy egy haute couture.