Teljes terjedelmében égett egy benzinüzemű személyautó a hétvégén  Dombóváron, Szarvasdpusztán, a 6532-es számú bekötőúton. 

A tűzesethez a dombóvári hivatásos tűzoltók vonultak, akik egy vízsugár és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat tűzeseti helyszíni szemlét folytatott le.

A sofőr nem élte túl a balesetet

Mint arról beszámoltunk, fának ütközött, majd kigyulladt egy személyautó vasárnap este Bonyhádon, a 6534-es számú út első kilométerénél. A tűzesethez a bonyhádi hivatásos és önkéntes tűzoltók vonultak, akik egy vízsugár segítségével oltották el a lángokat.

Ezt követően találták meg a jármű felismerhetetlenségig összeégett sofőrjét.

Az áldozatot a rendőrségi helyszínelést követően feszítővágó segítségével emelték ki a roncsból a tűzoltóegységek. Az esethez riasztott katasztrófavédelmi műveleti szolgálat helyszíni szemlét folytatott le. 

Egy kisteherautó és egy kamion ütközött a 63-as és a 631-es számú út kereszteződésében péntek délelőtt Szedres közelében. A baleset helyszínére a paksi és a szekszárdi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik feszítővágó segítségével szabadították ki a furgon sofőrjét, majd adták át a mentőszolgálatnak. A rendőrség a 631-es számú utat a baleseti helyszínelés és mentési munkálatok idejére lezárta.

(Fotó: Szekszárdi és Dombóvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság, Bonyhádi Önkéntes Tűzoltó Közhasznú Egyesület)