Talán munkássága alatt ez volt a legszebb, no és a legtöbbet kimondott szó, amit ügyfeleitől hallott Sas Erzsébet. Hiszen ezzel örök hűséget fogadtak egymásnak.


Sasi hívószavára megtelt a szekszárdi Művészetek Háza. Könybemutatóra érkeztek. A teltház nem csoda, hiszen városunk ikonikus anyakönyvvezetőjét évtizedek kötik a szakmához, a családi élmények sorához. Ő aznap találkozott a párokkal, amikor a legszebbet merték álmodni.

Igen – igen

E szó mind a menyasszony, mind a vőlegény szájából szállva az örökkévalóban bízik. A szó szerinti életvégére gondolva. Nos Sasi ezen fogadalmak szemtanúja, segítője, kísérője volt.


A legszebbeket, legvidámabbakat, a legeket fogta csokorba és álmodta meg új kötetét, barátai, családja bíztatására. A könyv szerkesztője Ganszler Beáta.

Sas Erzsébet az alábbi sorokkal mondott köszönetet a programra ellátogató közönségnek.

„Drága Barátaim, Olvasóim!

Tele van a szívem hálával és szeretettel. Tegnap este a Művészetek Házában a 8. könyvem bemutatóján olyan meghitt, békés, vidám és néhol megható hangulatot élhettem át, amely ritkán adódok az ember életében. Amikor azt érzi az ember, hogy ilyen sokan kíváncsiak a gondolataira, akkor rendbe van minden. Persze könnyű sikert aratni egy bemutatón olyan fantasztikus barátokkal amilyenek nekem vannak… Itt ülők a csodálatos virágcsokrok között, gyönyörködöm bennük, s arra gondolok a szeretet nem múlik.”